luni, 4 aprilie 2016

Hotel opal cap aurora poze

Hotelul Opal este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora, fiind amplasat pe faleza din statiune, la de metri de . Hotelul Opal este exact asa cum e descris pe site-ul hotelului. Aici gasiti impresiile si comentariile postate de catre turisti despre cum a fost in vacanta la Hotel Opal, Cap Aurora, Romania 20- 2017.

Rezervari Cazare Hotel Opal Cap Aurora la PRETUL MINIM GARANTAT. Hotel Opal Cap Aurora - 2camere si apartamente modernizate cu conditii. Dupa cum se vede si in poze camerele arata foarte bine.


Hotel Opal stele este situat in zona nordica a statiunii Cap Aurora, la de metri de faleza Marii Negre.

Hotelul este construit pe etaje recent modernizat este .

Rezerva la cele mai bune tarife Hotel Opal Cap Aurora doar pe Haisitu. Este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora fiind amplasat pe faleza din statiune, la de metri de plaja. Localizare: la granita statiunii Jupiter cu statiunea Cap Aurora, pe malul marii.


Descriere: hotel renovat, restaurant, bar, parcare pazita cu plata, casa de schimb . Aurora hotel Opal, oferta cazare hoteluri si pensiuni din Jupiter, preturi descriere poze contact hotel Opal cap Aurora Hotel Opal stele . Copyright Hotel California Jupiter 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare