luni, 25 aprilie 2016

Peeling cu ultrasunete pret

Tratament facial cu Ultrasunete si alte tratamente de remodelare. Peeling-ul cu ultrasunete (Ultrasonic Peeling) este o procedura non-invaziva si non- abraziva de exfoliere a pielii. Aparat de microdermabraziune sau peeling cu ultrasunete, atat pentru.

Iar pretul este unul foarte avantajos pentru un aparat cu asemenea caracteristic. Spune, de asemenea, încă un ,,adio” tratamentelor chinuitoare şi metodelor neplăcute de curăţare facială! Scapă de teama reacţiilor adverse!


Peeling ultrasunete - Peeling-ul chimic este recomandat pentru.

Aparat peeling cu ultrasunete portabil la 3RON. Afla detalii despre Aparat peeling cu ultrasunete portabil si vezi parerile celorlalti. Compara preturile la Ultrasunete si Aparate diverse, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!


Aparat peeling cu ultrasunete portabil. APARAT CU ULTRASUNETE COMPACT EEF7cu un design modern si cu un suport masiv pe rotile. PEELING ENZIMATIC – exfoliere, rejuvenare faciala, ofera instant luminozitate. Tratamentul cu ultrasunete faciale penetreaza in profunzime ( cm ), ajungand . Pretul include taxele, pretul nu include cheltuielile de livrare.


QMED 826-B8- Aceasta este o tehnică, cu ajutorul ultrasunetelor și amestecuri cosmetice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare