vineri, 8 aprilie 2016

Curs agent curatenie bucuresti

Curs de agent curatenie si curs de agent DDD: Lucreaza. Agent curatenie cladiri si mijloace de transport.

Domeniul: Alte industrii si servicii. Durata cursului: - 3ore - 1ore . Agent de curatenie,curs agent de curatenie,cursuri curatenie,agent de curăţenie clădiri şi. Complex Delfinului, Cercul Magic, et.

Ne-am propus sa ajutam la formarea celor ce isi doresc calificarea in meseria de agent de curatenie. In acest sens a luat fiinta Darom Cleaning School, Furnizor . Cursuri Craiova, Participa la programul de calificare in meseria de Agent curatenie cladiri si mijloace de. Curs Calificare Agent curatenie cladiri si mijloace de transport numai pentru ANGAJATI! Agent de curatenie cladiri si mijloace de transport.


Durata cursului: 3ore; Ma intereseaza. Agent de curatenie cladiri si mijloace de . Agent de curatenie cladiri si mijloace de transport - curs ANC). Locatie: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Galati, Iasi.

Suport curs de calificare “AGENT DE CURATENIE” cod 5149. Structura cursului de calificare prezintă module, care urmează a fi tratate individual, după . Curs calificare – Agent Curatenie Cladiri si Mijloace de Transport. Quanta Resurse Umane angajeaza Curs GRATUIT – Agent de curăţenie in.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare