luni, 11 aprilie 2016

Paturi personalizate pentru copii

Cadouri Personalizate Pentru Copii, Odorheiu Secuiesc, Harghita, Romania. Paturici, pernute, sacuri de gradinita. Paturi personalizate prin broderie.

Păturică handmade pentru nou-nascuti si copii din bumbac imprimat 1 de foarte bună calitate. Paturici personalizate cu broderie. Pentru scoica, carucior sau patut, pentru orice copil si nou nascut paturica din.


Pentru copii cu varsta peste luni.

Foarte practica atunci cand sta pe pat cat si atunci cand sta in carucior sau in scoica. Alege si tu unul din paturile colorate, suprapuse sau cu desene din lista. Sute de cadouri personalizate: paturi personalizate, perdele de dus. Preturi si oferta de produse din gama paturica personalizata din toate magazinele. Bebebliss - Patura polar brodata - paturica botez personalizata, patura brodata, patura polar.


Cadouri personalizate prin broderie pentru cei mai simpatici bebelusi! Prosoape, body, paturici, bavetele si multe altele, toate personalizate cu stil! Cadouri copii: Paturica fleece personalizata cu broderie Copiii se bucura cel mai mult cand primesc cadouri.


Execut paturi personalizate pentru copii,la comanda,in functie de dimensiunea saltelei si alegerea modelului.

Timpul de livrare este de 10-zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare