luni, 25 aprilie 2016

Universitatea ecologica bistrita

Universitatea Ecologica din Bucuresti, infiintata la aprilie 199 este prima institutie particulara de invatamant superior . Prezintă Facultatea, organizarea şi cadrele didactice, informaţii legate de programă, masterat, admitere, informaţii şi resurse pentru studenţi, informaţii de . Prin cele facultati, cu cele programe de studii universitare de licenta si de programe.

Programarea ratelor - Anul universitare de master IF 2016-2017. Domeniul fundamental: Stiinte economice. Domeniul pentru studii universitare de licenta: Finante.


Bine ati venit pe site-ul Facultatii de Psihologie!

Facultatea de Psihologie este acreditata. Domeniul fundamental: Stiinte ingineresti. Domeniul pentru studii universitare de licenta: Inginerie si management . La Centrul Bistriţa al Universităţii Ecologice Bucureşti s-a deschis, într-un cadru festiv, noul an universitar 2016-20în prezenţa profesorului . Universitatea Ecologică Bucureşti, care şi-a deschis, la Bistriţa, un centru de studii încă de acum ani, are în oraşul nostru un număr suficient . Universitatea Ecologică din Bucureşti Centrul Bistriţa cu sediul la Casa Sindicatelor, str. Universitatea Ecologica din Bucuresti, București.


Universitatea Ecologica din Bucuresti este prima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare