miercuri, 20 aprilie 2016

Wc dedeman pret

Preturi pentru OBIECTE SANITARE CERAMICE de la lei. Racord pentru WC cu diametru 1mm, cot grade, L=2mm. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SET COMPACT WC.

Preturi pentru SET COMPACT WC de la 20lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria VASE WC. Preturi pentru VASE WC de la 7lei.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria REZERVOARE WC.

Preturi pentru REZERVOARE WC de la lei. Wc turcesc tabla 65x25101Smavit la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Vase WC pe pardoseala. Vas WC Basic alb 40(92) cu iesire laterala la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Vase WC pe . La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria CAPACE WC SI BIDEU. Preturi pentru CAPACE WC SI BIDEU de la 1lei. Comparati preturile magazinelor online la Vase WC gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Vas WC din magazinul . Avem peste produse in categoria Vas wc si rezervor cu preturi de la 62.

Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Cumpara Vase de toaleta accesorii de la eMAG la preturi avantajoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare