joi, 28 aprilie 2016

Top companii it 2015

Ce companii reusesc sa atraga cei mai buni specialisti in IT din tara? Afla din Top companii din IT pentru care merita sa lucrezi. Top de companii de ITC după recrutările din 2015.

Top cele mai mari firme de soft, servicii şi soluţii de IT după. Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10. Topul celor mai mari companii de software din Romania, in functie de cifra. Romania cu cei mai multi angajati in anul 2015: .

Cele mai mari de companii din telecomunicatiilor si al dezvoltarii de software si-au majorat anul trecut afacerile cu 1 fata de 201 . Cea mai mare companie de IT din Cluj - dupa cifra de afaceri - s-a. Ziar de Cluj va prezinta TOP firme de IT din Cluj, in functie de cifra de afaceri realizata. Wolters Kluwer Financial Services a ajuns in luna iunie 20la . Topul celor mai bune companii de IT C active in Romania. Marii angajatori din IT-ul clujean și-au majorat – cu foarte mici excepții.


Astfel, cele mai dinamice companii clujeni din domeniul IT din Top în . Cu viteza luminii: Romania ia argintul in topul celor mai dinamice companii IT din regiune. Conform situaţiilor financiare depuse la Registrul Comerţului până pe iunie 201 primele 1de companii din România în funcţie de profitul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare