luni, 4 aprilie 2016

Android mai rapid

Super Touch face ca ecranul telefonului tau sa raspunda mai repede si sa fie mai flui iar sarcinile sa se execute mai rapid. Telefoanele cu Android se misca din ce in ce mai rau, odata cu trecerea timpului. Din fericire, exista solutii simple, dar si avansate.

Aplicatia le este utila celor care au telefon cu Android. Aceste sfaturi sunt menite sa te ajute sa ai un telefon un pic mai rapi fie el model de top sau. Daca ai Androi e o idee buna sa te limitezi la magazinul Play.


Cei mai multi utilizatori sunt frustrati de viteza perceputa pe telefoanele Android.

Salut astăzi vreau să vă învăţ cum să vă faceţi telefoanele cu android să fie cu cel puţin mai rapide de cât în ultima vreme. Afla cum sa imbunatatesti performantele sistemului Android in doar cateva minute. Top setari, trucuri si sfaturi pentru un Android mai rapid. Nu aveti nevoie de antivirus, nu aveti nevoie de live wallpaper, nu aveti nevoie de . Pentru a descarca aplicatia si instructiuni de utilizare va invit sa cititi postarea lui r2dde pe foruTimp de raspuns imbunatatit si viteza mai mare in Android.


Daţi un restart la telefon şi veţi vedea că telefonul o să se mişte mai repede. Nu umblaţi la alte setări, pentru că riscaţi să daţi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare