joi, 7 aprilie 2016

Spray impermeabil incaltaminte

Spray Reimpermeabilizant Piele şi Textile. Drumeţie Forclaz 5Warm Impermeabilă Negru Bărbaţi QUECHUA. Spray impermeabil pentru piele, piele intoarsa, nabuc, panza si piele ecologica.

INSTRUCTIUNI: Dupa ce, in prelabil, ati periat incaltamintea, aplicati produsul . Cea mai buna solutie pentru impermeabilitatea incaltamintei este CREMA DE GALBENELE. Eu o folosesc de cativa ani pe toate tipurile de . Spray pentru mentinerea mirosului placut in incaltaminte,.

Spray pentru piele neteda cu efect vintage combinatii de culori, . Este incolor, nu pateaza ,se poate folosi pe orice material sa devina impermeabil : Corturi, Incaltaminte, Haine, Prealate , etc. Incaltamintea Ecco este din piele. Pentru ca pielea sa ramana moale dupa ce a fost. Spray impermeabilitate ECCO pentru piele intoarsa si nubuck (Incolor) . Ele formează o peliculă fină pe încălţăminte, în urma căreia aceasta devine impermeabilă.


Spray pentru impermeabilizarea încălţămintei, dar şi a corturilor sau a. Spray impermeabilizare Silicone Water Guard pentru încălţăminte din piele . Spray incaltaminte Toko shoe proof care 250ml.

Spray pentru restabilirea proprietatilor de impermeabilitate. Caracteristici: - face ca pielea si orice material .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare