joi, 21 aprilie 2016

Case de vanzare cisnadie 2016

Anunturi case de vanzare Cisnadie. Vinde casa cu un anunt gratuit sau contacteaza direct proprietarul sau agentia, daca vrei sa iti cumperi casa. Oglan Imobiliare ofera spre vanzare o vila in Cisnadie jud.

Sibiu, constructie noua dispusa pe nivele D+P+Demisol: camera, camera tehnica, pivnita. Găsește imobile de vânzare în cisnădie la cele mai bune prețuri. Vezi aici imobile de vânzare pentru casă cisnădie. Proprietar ofer spre vanzare casa singur in curte situata in cisnadie jud sibiu compusa din camere mari , bucatarii , camara , baie cu cada si cu geam de .

Case de vanzare in Cisnadie la preturi accesibile oferite doar de Taboo Imobiliare actualizate. Vanzari case in Cisnadie si prin programul Prima Casa. Anunțuri gratuite Apartamente de vânzare din Cisnadie, Sibiu pe Lajumate.


Vand teren la intrarea in Cisnadie dinspre DNcu suprafata de 50mp. Terenul este trecut in intravilan si este in zona de case situat in apropiere de unitatea . Aici gasesti toate anunturile imobiliare de vanzare din Cisnadie. Vânzare Constructie,casa,vila camere in Cisnadie Vest.


Avem 3anunţuri de proprietăți de vânzări în Cisnadie cu prețuri începând de la. In intregime pana in luna mai 201 intr-o zona foarte linistita de case, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare