luni, 25 aprilie 2016

Spalatorie haine sibiu pret

Spalatorie Curatatorie Sibiu Sibiu - Biteco SRL. Biteco SRL isi propune ca dumneavoastra sa nu va faceti griji de cate ori se intampla ca hainele dumneavoastra sa fie murdare sau patate. Expert Cleaning Sibiu cu experienta de peste ani in curatatorie chimica ecologica va ofera servicii de calitate superioara la preturi avantajoase.

Dispunem de utilaje de ultima generatie pentru segmentul spalarii hainelor, lenjeriilor, prin . Haina de blana (cojoc), buc, –, 59. Bucuresti, preturi mici spalatorie haine Bucuresti, cele mai mici tarife la curatatorie de haine, curatatorie ieftina . Expert Cleaning Sibiu = spălătorie, curăţătorie ecologică.

Profesionalism si respect fata de clienti, promptitudine, preturi fff ok si bun simt! Procesul de calcat haine trebuie sa tina cont de cele mai inalte standarde de calitate, iar la Expert . Oferă soluţii complete în domeniul serviciilor de curăţenie şi intreţinere, pentru igiena individuală şi colectivă. Servicii profesionale de curatenie Sibiu. Adresa: Sibiu, Strada Rahovei, Nr.


Spalatorie Cedonia din Sibiu: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Andrews Clean va ofera acum servicii de spalatorie curatatorie haine si alte articole.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare