marți, 26 aprilie 2016

Rear facing prelungit

Sistemul rear-facing este mai sigur decât cel forward-facing în cazul copiilor sub patru ani. Două mituri legate de sistemul rear facing prelungit. Iată de ce doar scaunele cu spatele la direcția de mers pot trece testul Plus: pentru că sistemul rear facing este singura cale de a proteja gâtul .

Scaune auto rear facing TRANSPORT GRATUIT. Scaune auto rear facing Există produse. Scaunele pentru rear-facing sînt destul de înalte, cel mic va vedea chiar mai bine pe geam și pe lunetă (dacă nu e tetieră) decît dintr-un scaun . Pachet complet pentru scaunele orientate cu spatele catre sensul de mers, contine accesorii importante: - Protectie pentru bancheta, captusita, neagra, poate fi .

Menirea scaunului auto de copil sau bebe rear facing (cu spatele la sensul de mers) este să protejeze capul și corpul copilului în special la . Cand cumparati un scaun pentru copil, cautati sa aiba posibilitatea de rear facing prelungit pana la varste mari ( chiar ani). Am scris o gramada despre el si rear-facing AICI. Rear-facing prelungit Romania – grup cu informatii despre scaune auto care permit . Testele de siguranţă au demonstrat că scaunele orientate cu spatele la direcţia de mers (Rear Facing) sunt cele mai sigure scaune auto pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare