miercuri, 13 aprilie 2016

Tarife posta romana colete ramburs

Alege din lista de mai jos serviciul pe care vrei să îl folosești. Calculatorul afișează automat tarifele, în funcție de fiecare selecție făcută. Caută şi compară tarifele pentru serviciile poştale sau calculează un tarif pentru.

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti. Coletele interne cu ramburs au definit implicit serviciul Valoare declarată. Tariful pentru remiterea sumei se încasează la prezentarea trimiterii. Disponibil zilnic intre orele L - V: 08- 2000.


Apelurile telefonice se taxează cu tarif normal. Tariful din Calculatorul de Tarife se aplică numai pentru livrarea coletelor sau pentru preluarea coletelor (nu se aplică pentru ambele servicii). Colet poştal internaţional cu Ramburs – 3kg (TVA inclus).


Obs: Pentru acest serviciu se vor lua în calcul . Cum trimitem un colet cu ramburs prin posta romana. IN formularul electronic de calculare tarif de expediere INTERNA a unui COLET postal cu ramburs . Posta Romana e cea mai proasta institutie pe care o platesc eu. Am trimis vinerea trecuta un colet cu ramburs in Vrancea. Posta Romana schimba tarifele interne si internationale de la martie 2016: Tarifele cresc la trimiterea in tara a coletelor cu greutate mica si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare