joi, 7 aprilie 2016

Polipropilena placi

TUPKAN sunt placi (usoare si economice) extrudate din polipropilena celulara, cu aplicatii in industria auto, ambalaje speciale, industria de productie publicitara . Din PP-C se pot livra semifabricate sub forma de placi si electrozi de sudura. Placile PP-C se pot produce prin doua procedee distincte: prin .

Placile din polipropilena de la SIMONA AG Germania sunt realizate cu structura homopolimer (PP-H – lanturi de monomeri numai de propilena) sau cu structura . Placi extrudate din polipropilena celulara. Usoara, rigida si economica, cu aplicatii in ind auto, ambalaje, birotica, farmaceutica si advertising. SC Adeko ROM Plastic Distribution SRL comercializeaza Polipropilena PP sub forma de semifabricate, in special placi sau bare, de diverse marimi si grosimi.

Polipropilena: comercializam polipropilena sub forma de Bare din Polipropilena si Placi din Polipropilena. Polipropilena ( PP ) la pret excelent in Ilfov. Placile din polipropilena sunt foarte rezistente la impact, au rigiditate marita si o durata de viata mai lunga. Detin proprietati de sudura excelente.


La cerere, placile pot fi protejate UV pe ambele fete. Docapren plăci cu grosimi între – mm. TIPURI DE PRODUSE : DOCAPREN-H plăci presate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare