luni, 18 aprilie 2016

Polish faruri cluj pret

Servicii Auto - Transporturi Servicii Auto. Polish auto si polish faruri in primul centru profesional de cosmetica auto din cluj napoca. Va oferipolish auto profesional, reconditionare (polish auto) faruri, .

Oferim sevicii de spalare auto profesionala cu preturi incepand de la 1lei. Polish Auto Profesional incepand de la 8de lei. Atelierul nostru se afla pe strada Maramuresului nr.


Cluj-Napoca, Strada Maramuresului Nr.

Polish Auto si Polish Faruri in Cluj-Napoca, Cluj-Napoca. Polish Auto si Polish Faruri in Cluj-Napoca. Parbrize Cluj Napoca,reparatii parbrize Folii LLumar,tapiterii auto, paravant si polish faruri,0721. Firma de Detailing Auto din Cluj-Napoca va ofera la cele mai inalte standarde urmatoarele servicii: - polish auto.


Va oferipolish auto profesional, reconditionare (polish) faruri, detailing auto interior, curatare piele,. CLICK AICI PENTRU A VEDEA LISTA DE PRETURI PENTRU SERIVCIILE DE COSMETICA AUTO. Pozele din acest film sunt facute in timpul detailingului mai multor masini.


Farurile si stopurile pot fi pastrate ca noi, in permanenta, dar nu se intampla asa.

Un pret mediu, la noi, pentru polisharea profesionala si protectia cu folie a unui far este 1de lei (manopera, material, TVA).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare