joi, 21 aprilie 2016

Servicii it

Oferim servicii it companiilor din Bucuresti inca din anul 2005. De-a lungul timpului, am devenit un furnizor complet de servicii si un partener de incredere pentru . Peste ani de experiență în livrarea de servicii IT către companii!

StarTechTeam este o firmă IT, care oferă servicii IT și suport IT la nivel național. Servicii IT profesionale pentru firme. Solutii IT personalizate, croite individual pe nevoile clientilor.


Oferă servicii pentru firmele mici şi mijlocii menite să acopere toate nevoile IT ale acestora: internet, calculatoare, software, reţele, hosting, site etc.

BIT Consulting ofera Servicii IT personalizate in functie de necesitatile fiecarei companii. Suntem specializati in : service de calculatoare, recuperare de date, . Connsys Solutions ofera de ani servicii de externalizare IT in Bucuresti. Lideri pe segmentul case de avocatura.


Putem fi departamentul tau IT externalizat. IT EcoServ acopera toate segmentele din piata serviciilor IT, inclusiv servicii de consultanta, administrare retea, integrare si dezvoltare IT, suport si externalizare.

Prin serviciul IT networking sigurăm proiectarea și configurarea soluțiilor de networking acoperind toată gama de tehnologii de rețea Routing Switching, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare