luni, 4 aprilie 2016

Spalatorie tunel timisoara

La iunie 20am deschis portile celei mai moderne spalatorii de masini din Timisoara,situata pe str Demetriade,nr. Compară companiile in location TIMIŞOARA: MAGICIANUL S. ATU 36 COSMETIC SIS CAR CENTER S.

Spalatoria auto Alma Aqua Touch Timisoara Aspirat interior, Ceara protectoare, Cosmetica tapiterie piele, Polish profesional, Spalare exterior, Spalare interior . Veniti sa experimentati cele mai bune si mai complete servicii de spalatorie auto din Bucuresti. Puteti beneficia de serviciile noastre de luni . O spălătorie auto de lângă Mall sfidează cu tupeu şi nesimţire timişorenii,.

Articolul precedentVrei să te distrezi în weekend în Timişoara? An inside job full of wet images during my car wash in aqua tunel. Filmed outside with GoPro HERO action.


Conveyorized automatic car washes consist of tunnel-like buildings into which customers (or attendants) drive. Some car washes have their customers pay . Am pornit la lucru in anul 19din pasiunea pentru munca bine facuta, cifrele vorbesc de la sine: mii de masini . Bineînțeles că lumea care frecventează spălătoria destul de des,. Având în vedere că cea mai ieftină spălătorie este la tunelul cu perii cu lei, să speli mașina cu lei este chiar o afacere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare