marți, 12 aprilie 2016

Aloshop dri buddi

Uita de hainele puse la uscat prin toata casa! Acum nu vei mai usca hainele pe calorifere sau pe suporturi metalice! Inovatorul DriBuddi are un motor eficient si . Uscatorul electric de rufe, DriBuddi, usuca rapid pana la 10.


Dri Buddi - uscatorul electric de rufe cu o capacitate. Acum nu vei mai usca hainele pe calorifere, pe usa sau pe suporturi improvizate! Cu uscatorul electric de rufe, Dri Buddi, de la AloShop, puteti usca pana la kg de rufe, intr-un timp recor indiferent de vremea de afara. Urmareste toate stirile care conteaza. Dri BuddiÆs powerful 12watt motor produces waves of warm air that dry your.


Tumble dryers are expensive to run and can ruin your clothes, but Dri Buddi . Shawnrick hosts the JML Dri-Buddi Infommercial! AloShop are solutii pentru nevoile si confortul tau. Dri Buddi este uscator electric de rufe, ideal pentru casa dumneavoastra. Ive seen the new JML Dri-Buddy on TV - a stand which holds clothes on hangers which are then wrapped in a cover and warm air blown inside . Achizitionati DriBuddi uscator electric de rufe de la Aloshop pe . Incearca acum si varianta Slim Jeans leopard!


Pe langa clasicul albastru si elegantul negru, AloShop iti aduce acum si pantalonii cu imprimeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare