luni, 11 aprilie 2016

Nubiola doicesti locuri de munca

Locuri de munca la NUBIOLA ROMANIA SRL. Domeniul: Productie; Localitate: Targoviste; Adresa: ALEEA SINAIA, 12 DOICESTI. Nubiola Romania SRL recruteaza pe eJobs.

Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Cel mai mare portal de joburi din Romania. Vezi ce locuri de munca sunt disponibile chiar acum la NUBIOLA ROMANIA SRL.


Locuri de muncă la Nubiola Romania SRL.

Locuri de munca la Nubiola Romania SRL. Adresa: Doicesti, Str: Allea Sinaia, Nr:120. Cel mai mare producator de pigment albastru ultramarin din lume, Nubiola, care are o fabrica la Doicesti, va fi vanduta catre americanii de la . Lipsesc: locuri ‎muncaNubiola Romania Srl - Doicesti 13719 Aleea Sinaia, Nr: 120. Pagini similareProductie de pigmenti si coloranti anorganici (sintetici).


Pagini similareLOCURI DE MUNCA VACANTE LA DATA DE 10. DOICEȘTI: Spaniolii de la Nubiola vând fabrica americanilor de la Ferro Corporation. Nubiola are o fabrică în județul Dâmbovița, la Doicești, fiind cel.


Compania Nubiola, cel mai mare producător de pigment albastru ultramarin.

DE LOCURI DE MUNCĂ, ÎNREGISTRATE LA AJOFM DÂMBOVIȚA . Ultimele stiri cu tema Doicesti din localitatea Targoviste. NUBIOLA ROMANIA SRL, situat in partea de sud a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare