vineri, 15 aprilie 2016

Marmogranitsim

Compania Marmo Granit Sim a fost infiintata in anul 20de domnul Cosmin Meda cu o experienta in domeniu de peste ani Deva. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, .

Firma înfiinţată în anul 200 are ca referinţe cerinţele deosebite şi standardele ridicate, privind. Firmă înfiinţată în anul 200 are ca referinţe cerinţele deosebite şi standardele tot mai ridicate privind. Granit, marmura, travertin, piatra naturala.

Marmo Granit Sim detine o experienta de ani in domeniul amenajarilor interioare si exterioare. Avem o retea stabila de furnizori directi din Italia, Spania, . Site-ul monumentefunerare-depozit. Marmo Granit Sim SRL, cu sediul in Simeria, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul . Marmo Granit Sim Srl, judetul Hunedoara: Marmo Granit Sim Srl Magazin a fost infiintata in anul 20si este situata in Oradea, judetul Bihor. Locuri de munca SC MARMO GRANIT SIM SRL.


Pentru angajari la SC MARMO GRANIT SIM SRL poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi . Firma MARMO GRANIT SIM SRL, Sediu Simeria DN f. Trepte, pardoseli, faţade, monumente funerare, şeminee, fântâni arteziene, piatră naturală. Gama completă de produse şi servicii a companiei S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare