marți, 12 aprilie 2016

Idei de afaceri la tara

Dacă locuiești la țară sau dispui de câteva sute de metri pătrați în . Pentru românii care locuiesc la țară și dețin suprafețe mici de teren, ideea unei afaceri care să le completeze venituri poate porni cu doar . Dacă aveți bani pe care vreți să-i investiți într-o afacere la țară, perioada aceasta este potrivită pentru a începe o fermă sau o plantație.

Cele mai noi oportunitati de afaceri in Romania, afaceri mici sau complexe,. Pe langa afacerile agricole, mai mari sau mai mici, la sate se pot initia o sere de afaceri non-agricole, cu fonduri europene nerambursabile. Complex de alimentatie publica la tara, cu sala de nunti Depozit de materiale de constructii la tara Firma de catering.


Idei de mici afaceri; Finantarea afacerilor.

Ai un teren de dimensiuni reduse, undeva la tara? Vrei sa iti cresti considerabil veniturile? Atunci iata super-afaceri din agricultura, extrem de profitabile, . Article Information: Categorie: Idei si oportunitati de afaceri: Ianuarie 2017.


Expozitia documentara - proiectul Calatoriti in Tara Vinului Expozitia online . Idei de afaceri nonagricole la tara, ce pot fi finantate din fonduri europene. Demararea unei afaceri la tara îi preocupa pe tot mai multi români, si asta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare