vineri, 29 aprilie 2016

Model decont cheltuieli materiale

DECONT DE CHELTUIELI înregistrat la nr. Anexez prezentului decont acte justificative specifice, în borderoul de pe verso, pentru justificarea avansului primit la data de . Decont de cheltuieli din data de 31.

Prezenta instrucţiune descrie modul de întocmire a decontului de cheltuieli materiale, documentele care îl însoţesc şi cursul acestora în cadrul Universităţii . Poate posta cineva un model de decont cheltuieli?

BORDEROUL ACTELOR JUSTIFICATIVE DE CHELTUIELI.

Va rog sa-mi spuneti daca se poate folosi formularul decont de cheltuieli, formular tipizat care se poate achizitiona din toate librariile, care nu . Formular decont cheltuieli materiale - Universitatea. FIŞĂ DE EVIDENŢĂ A MATERIALELOR DE NATURA OBIECTELOR DE INVENTAR ÎN FOLOSINŢĂ. Decont cheltuieli Asociatul societatii noastre plateste prin card personal o multime. Borderoul actelor justificative pentru cheltuieli, Contabilitate.


Nr si data actului, Emitentul, Explicatia, Suma, Cheltuieli deductibile, Cheltuieli . CHELTUIELI MATERIALE SANITARE: 11. Pentru deplasari externe – model decont cheltuieli. Click aici pentru modelul in Excel – link.


Modelul decontului de cheltuieli pentru pacienţii externaţi este prevăzut în . DECONT PARTIAL sau FINAL (după caz).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare