marți, 12 aprilie 2016

Jucarii pentru copii de 1 an

Lei (303); 1- 2Lei (20); 2- 3Lei (1); 3Lei si peste (1). Toata gama de jucarii educative de la 1-ani la 2-ani. Vezi cele mai inovative jucarii educative pentru copii le puteti cumpara ieftin si rapid pe nichiduta.

Vanzari jucarii si cadouri copii intre si ani: trenulete, papusi, cuburi, casute, lego, jocuri, leagane, jucarii de plus, sine de tren, topogane, tractoare de jucarie. Turnul cu inele colorate – îi ajută pe copii să învețe mărimile și culorile. Deși puștiul meu este intersat de această jucărie încă dinainte de . Cu toate ca la aceasta varsta copilul nu intelege prea mult din ceea ce se.


Una dintre jucariile preferate dupa varsta de an este telefonul . Activități și jucării pentru copii de pînă la ani. Dacă aveți copii de 5-ani, stați în zona Piața 1 . La această vârstă jucăriile sunt cele mai căutate cadouri. Dar țineți minte aspectul cel mai important: jucăria trebuie să dezvolte la copil o . Primul zambet, primul ras, primul pas, prima jucarie educativa – copilul in jurul varstei de an.


Pana la varsta de un an e greu sa te gandesti la educatia . Dupa varsta de an, abilitatile motorii ale copilului se dezvolta foarte. Copilul devine foarte interesat de obiectele (jucariile) care se misca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare