vineri, 29 aprilie 2016

Uractiv junior capsule pret

Creat special pentru a veni in ajutorul copiilor predispusi la infectii urinare, se distinge prin combinatia unica de extract de merisor si albastru de metilen. Cum se administreaza URACTIV Junior ? Poate fi administrat si in asociere cu tratamentul cu antibiotice.

Prospect Uractiv junior - Fiterman Indicatii: Pentru mentinerea starii de sanatate a aparatului uri. Uractiv Junior: pentru mentinerea sanatatii tractului urinar la copiii de la ani. URACTIV Junior capsule Fiterman Pharma, produs din gama Produse pentru.


Uractiv Junior este un supliment alimentar care previne si trateaza infectiile urinare.

Uractiv Junior Capsule Prezentare:cutie cu capsule; Ingrediente: lactoza. LEI Disponibilitate: nu este in STOC Disponibilitate . Uractiv Junior (CPS) este un supliment alimentar de la Fiterman, bogat in extract uscat din fructe de. Uractiv Junior sustine sanatatea aparatului urinar al copiilor capsule Fiterman.


Prospect Uractiv Junior Capsule Indicatii Uractiv Junior: Infectiile urinare recurente si in infectiile urinare persistente: infectii si iritatii ale vezicii urinare, inflamatii . URACTIV Junior capsule Fiterman Pharma. URACTIV Junior – actiune similara antibioticelor in mentinerea sanatatii tractului urinar la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare